Sekretær

Camilla Stensbye

20. kandidat
46 år, bosatt på Skaidi
Samboer og 3 fuglehunder
Yrkesbakgrunn: Biologi, arealplanlegging, samferdsel (jerbane og vei), anleggsbransjen, sertifisert kvalitetsledelse og prosjektstyring. Jobber i dag som prosjektleder for drift og vedlikeholdsprosjekter på bygg.

Jeg har hjerte for natur og friluftsliv, og et stort ønske om å bidra til mer åpenhet og mindre skam rundt psykisk helse og vold i nære relasjoner.

Camilla Stensbye

Bli bedre kjent med Camilla Stensbye:

Made in Oslo, men hjertet ligger i Nord-Norge og Finnmark, og jeg har kommet hjem. Jeg har slått meg ned på Skaidi, med samboer og en liten flokk engelsk settere.

Natur og friluftsliv får hjertet til å banke, og det er her mine store hjertesaker ligger.

Jeg er også opptatt av psykisk helse, og mer åpenhet og mindre skam. Gode tilbud i vanskelige perioder i livet kan gjøre en forskjell, noe jeg selv har kjent på.

Gjennom livet har jeg jobbet i kommune, stat (jernbane) og privat næringsliv innenfor bygg og eiendom, selv om min utdannelse er innenfor biologi. I Hammerfest jobber jeg med drift og vedlikehold innenfor eiendomsforvaltning.

Jeg har alltid vært aktiv i organisasjoner og foreninger, og speideren har vært en rød tråd gjennom livet. En gang speider, alltid beredt til å gjøre noe for andre.