Om Hammerfest Arbeiderparti

Hammerfest Arbeiderparti


Styret

  • Hammerfesting, oppvokst og bosatt i Rypefjord. Erik er gift med Hilde, far og bestefar. Er særlig opptatt av utdanning, kompetanse og utvikling av nye arbeidsplasser og ett godt og trygt samfunn for alle mennesker å vokse opp og bli gammel i. Brenner for å skape en god og trygg fremtid for våre neste generasjoner i samspill med naturen og miljøet.

  • Grete Svendsen

  • Jan Tore Kvalnes

    Hammerfesting som vokste opp i Rypefjord. Ung voksen i seks år i Trondheim før jeg flyttet hjem igjen i 1997. Gift, tre barn og ett barnebarn. Jeg er særlig opptatt av næring og kompetanseutvikling. Mitt fremste mål er at våre etterkommere skal arve et godt og velfungerende samfunn her på 70 grader nord.

  • Hammerfesting, oppvokst og bor i Breilia. Tommen er født i 1966. Som tidligere rusmissbruker er Tommen veldig opptatt av rus og psykriatri og er frivillig arbeider for RIO, rusmisbrukernes interesseorganisasjon. Han brenner for de mennesker som trenger det mest og sier ofte « Hvis ikke tommen bryr seg, hvem bryr seg da?» Tommen er svært opptatt av at alle mennesker skal ha muligheten til å leve ett godt og verdig liv.

Lokallag i Hammerfest Arbeiderparti